perjantai 4. toukokuuta 2012

Eka kerta jännittää aina

Päädyin minäkin sitten tänne, vaikka vannoin joskus etten ikinä tulee blogia perustamaan. Suurin syy tämän perustamiseen lienee himoni valokuvaamiseen. Kuvia tulee napsittua aina kun jonnekkin menen ja koneella ne sitten katoaa jonnekkin harmaaseen massaan ja unohtuvat sinne. Tässä siis ehkä ratkaisu ongelmaani !
Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, mikä on minulle se tukipilari tässä blogissa. Olen niin kamalan huono kirjoittamaan.. koittakaapa kestää se. 

Blogini keskittyy luultavammin erittäin normaaliin ja tylsään arkeeni, harrastukseeni piirtämisen ja tatuointien parissa, ostamieni/tekemieni vaatteiden tai esineiden hypettämiseen, poikaystäväni kokkaustaitoihin ja tietenkin juhlimiseen.

Kesällä aijon päästä käymään ainakin provinssirockissa ja ruisrockissa. Rakastan festareita koska: Musiikki, kaverit, alkoholi, telttailu, sekoilu, rumailu, meininki, kesä ja uudet tuttavuudet! En malta odottaa!

Onneksi on kesä jo ovella ja tekemistä pitäisi riittää, jotta tännekkin saa sitten tylsältä arjeltani kirjoiteltua jotain.

Tässä kuvaa vapusta. Tietenkin ruttopuisto
 Luin uutisen jossa jenkit oli kehittänyt HOTDOGPIZZAN ja oli pakko kokeilla
 todella hyvää oli! suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti