maanantai 7. toukokuuta 2012

Linnanmäki ja Party platter

Kävimme Villen kanssa lauantaina pyörähtämässä linnanmäellä, kun saimme isältäni liput Koffin järjestämään jokavuotiseen lintsipäivään. Sää ei kuitenkaan tänäkään vuonna suosinut meitä. Asteita oli huimat +5-+7... vaikka olin pukeutunut 3 pitkähihaiseen, toppiin, legginseihin, farkkuihin, takkiin ja kaulahuiviin, olin aivan jäässä. Kiitos Helsinki ja se saatanan meri <3 meillä kun ei Hyvinkäällä ikinä tuule!

Kyllä me hurjimmat laitteet käytiin läpi, kuten: rinkeli, maisemajuna, pikajuna, mustekala ja Sea Life(huom.laite). Satuimme menemään kyseiseen merimaailmaan hieman huonoon aikaan. paikalle oli juurikin saapunut varmaan 5 eri venäläistä ryhmää ihastelemaan noita kaloja. sisällä oli todella ahdasta ja halusin vain äkkiä sieltä pois..
Kun illalla olin töihin lähdössä, niin ilokseni huomasin kuinka aurinko paistoi täysin pilvettömältä taivaalta ! 
 Näin mukavaa meillä oli!

Eilen töissä jouduin soittamaan eräälle naispuoliselle julkisuuden henkilölle, kun tämä oli tilannut Party platterin ja sovittiin että 14.00 tulee hakemaan. Soitin hänelle puoli neljän aikaan ja kyselin oliko unohtanut tilauksensa. (kävi tilaamsassa edellisenä yönä 01.30 aikoihin). Hän oli tosin maksanut sen jo silloin yöllä, joten meille se olisi ollut se ja sama tuleeko hakemaan vai ei. Halusin kuitenkin varmistaa oliko vain unohtanut. Soittaessa tuli kyllä semmonen stalkkeri olo :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti