tiistai 15. toukokuuta 2012

Kiirettä ja Allergiaa

Noniin je hei vaan taas! tässä teen tämmöisen pikapostauksen, kun tosiaan ollaan lähdössä sinne laivalle ja 14.00 aikaan pitäisi päästä jo liikkeelle. Olen jo niin täynnä tota saatanan siitepölyä! tuonkin lauseen kirjoittamisen aikana sain aivastella jokusen 5-6 kertaa... huhhu kiva laittaa edes naamaa, kun kuitenkin lähtee kaikki ton rään mukana NAMI! ikinä ei ole näin pahoja oireita ollut. Luulin jo viime kesänä, että olen päässyt eroon tästä allergiasta, mutta ei!

Mutta aiheesta Laiva. Tosiaan reissu pidetään tyttötyöporukalla :D ja olen varma, että jos tämä koko laivareissua edeltävä kuukausi olisi filmattu, olisi se tasoa kauniit ja rohkeat tai tunteita ja tuoksuja tasoinen hitti maikkarilla.. sen verta on tullut käänteitä ja draamaa mukaan, mutta niistä en tosiaan täällä sen enemäpää voi kertoa.

Tein itselleni mekon reissua varten, koska en ole löytänyt uutta mekkoa ja kaikki vanhat on jo niin käytettyjä. pistän mekosta kuvaa tänne kunhan saan sen päälle / kerkeän kuvia napsimaan. toivottavasti vielä tämän päivän aikana, vaikka olen jo nyt myöhässä aikataulustani : D! APUA  ..joten jos tästä nyt sitten menen, että saan itseni ajoissa johonkin kuntoon! näkemisiin! seuraava postaus laivareissusta varmaan keskiviikkona tai torstaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti