keskiviikko 23. toukokuuta 2012

M/S Baltic Princess

Hups! ja anteeksi. Päivät venyvät viikoiksi hyvin äkkiä näemmä. Lupasin kirjoitella laivareissustamme melkein viikko sitten :) jos nyt sitten yritän.
Suurin syy viivästykselle johtui siitä, kun en saanut millään Chromella lisättyä näitä kuvia tänne. Tässä nyt sitten taas Mozilla käytössä -.-

 Reissun aloitimme työkaverini luona Klaukkalassa n. 15.30 aikoihin. Oli sovittu, että tämän työkaverin poikaystävä vie meidät terminaaliin 17.30, mutta tällä poikaystävällä oli lääkäriin aika varattuna tähän aikaan. Jotenkin kaikilla meni aivan sekaisin kaikki kellonajat siinä vaiheessa jo. Saimme kuitenkin kuulla, että terminaalissa pitääkin olla vasta 18.30. kaikkien onneksi :D Kuitenkin kello kävi ja tajusimme katsoa kelloa, kun aikaa oli 50min olla terminaalissa(ruuhkaa ei osattu ottaa huomioon. YLLÄTYS)! siinä sitten hirveellä vauhdilla hommasimme meille 2 kuskia (koska se kyyti, eli työkaverin poikaystävä oli vielä lääkärissä) ja pääsimme terminaaliin armottoman pissahädän tunkeuduttua seuraamme.

 Luulimme jo olevamme turvallisilla vesillä bongattuamme kaikki tutut naamat terminaalista. Menimme muitta mutkitta hakemaan lippuja(maihinnousukorttejatjs),kun nuorempi miesvirkailija ilmoittaa että meillä on kaksi "alaikäistä", eli 19vuotiasta mukana. Kukaan ei ollut tietoinen, eikä missään lukenut, että olisi täytynyt olla yli 20v, että voi matkustaa VIIKOLLA laivalla viroon. Meille ilmoitettiin, että joko meidän pitää hommata heille jostain yli 30v huoltaja tai jättää tytöt rannalle. Aikaa tässä vaiheessa meillä oli 15min!!! Onneksi joukossamme oli muutama tempperamenttinen hölösuu ja saimme yhden vanhemman pariskunnan suostuteltua "huoltajaksemme". Pariskunnan nainen ei vaikuttanut kovin innostuneelta ajatuksesta, mutta mies myöntyi onneksi. Ei voi kyllä taas kylliksi kiitellä !

Videoita tuli kuvattua yli 100pätkää, joten videon lisäilen tässä kunhan saan sen tehtyä :)

Ja muutama kuva taas!
                                                                                    Tämä on "parhain" kuva tuosta mekosta-.-

Miks tää kääntää tän näin!!
 Kesän eväät


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti