keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Parin viikon saldo

Heipä hei taas pitkästä aikaa! Aika menee hurjan nopeasti kun on lomalla. 2 viikkoa on jo lusmuiltu ja toiset 2viikkoa lähti käyntiin tuossa maanantaina. Tässä on ehditty tehdä vaikka mitä juttuja, vaikkakin tuntuu välillä, ettei saa mitään aikaiseksi. Mistähän aloittaisin?

Provinssirock
Aloitetaan sitten Provinssirockista, joka on ehdoton kesän aloittaja minulle! Tänä vuonna oli poikkauksellisen hyvä sää, vaikka oli luvattu vesisateita ja jopa ukkosia sille viikonlopulle. Aurinkorasvan jostain syystä olin ottanut kuitenkin mukaan ja sille löytyikin käyttöä! Provinssista kun kuitenkin puhumme, niin ei ole provinssia ilman vesisateita ja kyllä me semmoisiakin sinne saimme :D
Itselläni oli jälleen vain yhden päivän festarilippu ostettuna, koska pitkän linjan ammattilaisena olen todennut, että ei siellä alueella tule kuiteskaan käytyä.
Mieleeni palailee eräs ruisrock, jonne olin 3pvn lipun hommannut ja kävin yhtenä päivänä katsomassa jotain kuraa, joka ei itseäni edes kiinnostanut. Missasin silloin mewin keikan aika kauniisti ja se oli yksi ainoista, joita olisin halunnut silloin nähdä. kiitokset paskasti järjestetyille festaribusseille <3

Juhannus
Juhannuksen vietimme erittäinkin rauhallisesti Villen kanssa mummin ja vaarin mökillä konnevedellä.
Kalassakin kävimme pariin kertaan, muttei sieltä irronnut kuin 2 ihan syötävän kokoista ahventa, joten päästettiin ne menemään. Toisella kerralla kalastaminen oli vasta toisella sijalla hyvän sään takia. Tuuli oli kova, mutta löysimme paikan jonne tuuli ei kunnolla päässyt. oli mukava kölliä auringossa ja katsella jos kala nappaisi :D kalastaminen mato-ongella on hauskaa ja mukavaa niin kauan, kun minun ei tarvitse koskea muuhun kuin siihen itse onkeen.

Lääkäri
Eilinen päivä oli melkoisen täysi tiistaiksi. Lähdin turusta ajamaan 11 aikaa takaisin hyvinkäälle sovittuun omalääkärin tapaamiseen. Minulla piti olla Gynegoloki käynti pillereitten uusimista varten, mutta ilokseni tämä nuori kaunis ikäiseni lääkäri ei ruvennut minua ronkkimaan. Olisi ollut enemmän kuin kiusallista. Tottunut semmoisiin vanhoihin elämäänsä kyllästyneisiin lääkäreihin. anteeksi tuosta :D jokelassa kun asuin oli gynekäynti aina 2 vuoden välein? tuo lääkäri sanoi että 5v välein riittää.

Justimusfilms
Sain myös soiton puoli yhden aikaa päivällä JustimusFilmsin kuvausryhmältä. Luulin tätä soittajaa aluksi puhelinmyyjäksi.. onneksi kuitenkin ystävällisesti aina kuuntelen heidän asiansa loppuun.
Minua pyydettiin hieman lyhyellä varoitusajalla kuvauksii illaksi, 20.30 aikaan Vuosaaren aurinkolahden rannalle. Hommani oli esittää treffiseuralaista ja myöhemmin illalla avustajana hollywood sketseissä?
Oli aivan mielettömän hauskaa! Osani oli melko hankala, kun piti niin vakavalla naamalla kuunnella treffiseuralaistani. Minullakun vakavaa naamaa näkee harvemmin :D
Se meni jotakuinkin niin, että kokematon poika lähtee ensimmäisille treffeilleen tytön kanssa, joten pojan kaveri tahtoo olla avuksi ja päättää auttaa ystävää hädässä. Treffipoika laittaa korvanapin korvaan ja kauempana seisovalla pojalla on mikrofoni, jolla ohjeistaa kaveria. poika tulee varmana tytön luo ja odottaa ohjeita. Samalla tämä kaveri kauempana saa yllätysveiraita paikalle. Tämä kaveri unohtaa tyystin avustettavansa ja alkaa hölisemään uuden kaverinsa kanssa tämän autosta..
epäonneksi kokematon seuralaiseni toistaa kaiken kaverinsa sanomisen. mm. "ompas siinä puskuri.. Venäjältä vissiin! joo venäjältähän noita saa" "minulla on tuolta alhaalta tuo koukku vähän rikki.. jäi vaan käteen.. mietin että jos pystyisit vähän auttamaan sen kanssa" .. en muista todellakaan sana tarkkaan, koska helpompaa oli olla noteeraamatta toisen sanomisia, ettei rupee naurattaa.. vaikka pari kertaa pitikin ottaa uusiksi :D

Sarja alkaa TV5 joskus syksyllä nimellä Justimus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti